BYGG

BYGG

MaxTeam A/S  er et godt etablert byggefirma som tilbyr det meste innen både næring og privat sektor.

Om det skulle være lagerbygninger og næringsbygg eller eneboliger og leiligheter, så har vi mulighet for å gjennomføre prosjektet fra første spadetak til nøkkelen settes i døra. Vi planlegger og gjennomfører direkte med kunden og følger tett opp gjennom hele prosessen. Kunden skal alltid vite at oppdraget blir gjennomført av erfarne og flinke arbeidere, med de beste og mest miljøvennlige produktene.

MaxTeam A/S er fleksible og kreative for å imøtekomme kundens ønsker, samtidig som vi utvikler løsninger som holder oss innenfor alle lover og regler i byggebransjen.

Kunden kan også være trygg på av vi overholder budsjetter og økonomiske rammer. Dette gjøres ved at vi har en tett og jevnlig kommunikasjon om fremgangen i prosjektet.

Våre håndverkere har jobbet med stål-, mur- og trebygg, og kan jobbe med en nyinnkjøpt tomt eller rehabilitere eksisterende bygningsmasse. 

I dag bygger og rehabiliterer MaxTeam A/S næringseiendommer, hus og hytter av alle størrelser.

MaxTeam A/S jobber for deg, slik at du slipper å tenke på byggeprosessen – vi tar på oss jobben fra start til slutt.

Vi legger høy vekt på kompetanse og kvalitet i alle aspektene av vår drift, samtidig som vi alltid er tilgjengelige og imøtekommende for kundens krav og ønsker. Det er dette som gjør at vi har trofaste og fornøyde kunder.

Vår kjernevirksomhet er nybygg og renovering for næringssektoren og privatmarkedet.