Vi utfører oppdrag av alle størrelser innen privat sektor. Vi er en erfaren leverandør av tømrer- og betongoppdrag, og taktekking på fastpris, med fullt ansvar for fremdrift og utførelse.  Alle våre løsninger utføres i henhold til lover og regler. Vi planlegger og gjennomfører direkte med kunden og følger tett opp gjennom hele prosessen. Som kunde skal du være trygg på at oppdraget gjennomføres av erfarne og dyktige fagfolk, med de beste og mest miljøvennlige produktene.

Nybygg

MaxTeam AS har lang erfaring fra byggebransjen. Selskapet har dyktige håndverkere som utfører alt fra mur og trebygg eller taktekking på nybygg-prosjekt av hytter og hus i alle størrelser.

Tilbygg

Vi er fleksible og kreative for å imøtekomme kundens ønsker ved tilbygg/renovering prosjekter. MaxTeam utvikler løsninger i henhold til alle lover og regler kombinert med faglig tyngde fra mange års erfaring i byggebransjen.

Loftutbygging

Det er mye å huske på dersom du skal heve taket, pusse opp loftet eller endre hele tak- og loft området. MaxTeams ansatte har langt erfaring med å jobbe med utbygging og etablering. Vi hjelper dere med loft prosjektet uavhengig om det er loft i 2 eller 5 etg. 

Taktekking

MaxTeam  har i mange år levert tjenester innen taktekking. Dette inkluderer nybygg, rehabilitering og riving. Vi kan tilby membran og taktekking løsninger for terrasser og tak. Dette gjelder uansett type bolig.