Søndre Spro, Fagerstrand

Det ble utført et tilbygg til en eksisterende bolig. Jobben inkluderte en krypkjeller i betong. Videre ble det utført tomtearbeide og taktekking. Tilbygget ble satt opp som et nøkkelferdig prosjekt, inkludert bad, soverom og stue. Jobben ble utført i 2018.

Les mer

Hammergata 2, Oslo

Total oppussing av tomannsbolig. Det ble utført en komplett ombygging av leiligheten innvendig, inkludert kjeller. 1 og 2 etg. fikk ny gulvkonstruksjon, vegger, vinduer, samt at hele våtrom og bad ble ferdigstilt. Utvendig ble takkonstruksjon forsterket og arken fikk nytt blikkbeslag. Jobben ble utført i 2018.

Les mer

Tomters øvre vei, Drøbak

MaxTeam satte inn et et komplett svømmebasseng på en hyttetomt. Bassenget ble satt opp i betong. Det ble også bygd et eget teknisk rom og installert et moderne selvgående renseanlegg.

Les mer

Isveien 27, Sætre

I april 2020, ble det satt opp grunnetasje. i betong. Jobben inkluderte grunnmur, isolasjon,radon og vegger. Det ble brukt produsenten Jackon sitt byggesystem på denne jobben.

Les mer

Valkyriegata 19, Oslo

MaxTeam AS utførte hele jobben med utbygging av 2 stk. loftsleiligheter i 5 etg, inkl. våtrom på 4 bad, snekkerarbeid og taktekking. Arbeidet starten med riving av eksisterende loftsareal og ombygging til leiligheter med arker og balkonger. Miljøsanering på prosjektet ble planlagt og utført av MaxTeam.

Les mer

Vollen Skog 3, Vollen

Moderne funkishus på over 400m2. Jobben inkluderte grunnmur, isolasjon, radon, vegger i thermomur og treverk, hulldekker fra Contiga og ventilasjon. Vindusmontering og fasadearbeid. Prosjekt 2020/2021.

Les mer