Vi er et godt etablert byggefirma som bygger og rehabiliterer næringseiendommer over hele landet. Om det skulle være lagerbygninger eller næringsbygg, vi gjennomfører prosjektet fra første spadetak til nøkkelen settes i døra. Vi planlegger og gjennomfører direkte med deg som oppdragsgiver og er transparent gjennom hele prosessen. 

 

Oppdraget blir gjennomført av dyktige fagfolk, med de beste og mest miljøvennlige produktene. Våre håndverkere har jobbet med stål-, mur- og trebygg, og kan jobbe med en nyinnkjøpt tomt eller rehabilitere eksisterende bygningsmasse. 

Nybygg

MaxTeam har lang erfaring fra byggebransjen. Selskapet har dyktig håndverkere som  kan utføre alt fra mur,stål og trebygg på nybygg prosjekter for næringssektoren.

Rehabilitering

Vi jobber over hele landet med totalrenovering av næringslokaler med et stort fokus på innredning og klargjøring til bruk. Vi tilbyr rehabilitering og reparasjoner av fasader for næring, samt total oppussing, uansett tilstand.

Montering

MaxTeam er markedsledende på innredningsmontasje i butikk. Vi har løpende oppdrag for noen av Skandinavias største leverandører av innredning, og har de siste årene hatt flere oppdrag i næringssektoren over hele landet. 

Taktekking

MaxTeam har i mange år levert tjenester innen taktekking. Siden november i 2018 er vi også en samarbeidspartner, Protan AS, som er en av hovedleverandørene av takprodukter innen byggebransjen, da primært membran. Sammen med Protan tilbyr vi membranløsninger for terrasser og tak.