Om oss

Overlat byggeprosessen til oss – vi tar oss av jobben fra start til slutt.

  • Vi er et godt etablert entreprenørselskap som tilbyr komplette løsninger innen bygg og industri, både til privat og offentlig sektor.

  • Vårt hovedfokus er kvalitet, faglig tyngde og konkurransedyktige priser.

  • Vi er et selskap i vekst og har fått tildelt Gaselleprisen to år på rad, henholdsvis 2017 og 2018, som viser at vi er en stabil og sikker bedrift. Vårt hovedfokus er kvalitet, faglig tyngde og konkurransedyktige priser.

  • Kunden skal alltid skal føle seg trygg på at prosjekter gjennomføres til avtalt tid av fagfolk med den rette kompetansen.

  • Vi har samarbeidsavtaler med de største leverandørene i bransjen, og skreddersyr løsninger for både næringsbygg, butikklokaler og nybygg.

Kompetanse og kvalitet

I MaxTeam vektlegger vi kompetanse og kvalitet i alle aspektene av vår drift, samtidig som vi alltid er tilgjengelige og imøtekommende for kundens krav og ønsker. Det er dette som gjør at vi har trofaste og fornøyde kunder.

Fleksible og kreative

MaxTeam er fleksible og kreative for å imøtekomme kundens ønsker, samtidig som vi utvikler løsninger som holder oss innenfor alle lover og regler i byggebransjen.

Prosjektstyring

Kunden kan også være trygg på at vi overholder budsjetter og økonomiske rammer. Dette gjøres ved at vi har en tett og jevnlig kommunikasjon om fremgangen i prosjektet.

Sentralgodkjenninger

MaxTeam er et sentralt godkjent foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven, utstedt av Direktoratet for byggkvalitet.

Funksjon Fagområde Tiltaksklasse
UtførendePlasstøpte betongkonstruksjoner1
UtførendeTømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner2
UtførendeMurarbeid2
UtførendeMontering av bærende metall- eller betongkonstruksjoner1
UtførendeMontering av glasskonstruksjoner og fasadekledning2
UtførendeTaktekkingsarbeid2